OVER S. LOEF TIMMERWERKEN

“Oude dingen weer mooi maken en van niets iets maken!”

Dat is de specialiteit van S. Loef Timmerwerken.

Of het nu gaat om een verbouwing, een renovatie van een oud pand of een mooie veranda maken; bij S. Loef Timmerwerken ben je aan het juiste adres. Maar dat is niet het enige, S. Loef Timmerwerken denkt namelijk graag met je mee.

Weet je niet zeker of jouw droomproject te realiseren is?

Vraag het gewoon. Want zelfs met alleen een tekening onder je arm kun je hier gewoon aankloppen. Sterker nog, dat vinden wij alleen maar leuk, want jou aan je droomhuis helpen is wat wij bij S. Loef Timmerwerken het allerliefste doen!

OVER STEFAN LOEF

Stefan Loef - Eigenaar van S. Loef Timmerwerken

Gewoon lekker bezig zijn. Daar hou ik van!

De ene keer vind je me buiten op de quad en de andere keer ben ik in de bossen aan het mountainbiken. Maar snelheid en buiten zijn is niet is het enige wat ik leuk vind om te doen. Zo heb ik laatst samen met een groep vrienden een oude sloep verbouwd tot een prachtig nieuwe boot!

Het is zo leuk om zo’n oud barrel te zien veranderen in iets nieuws. Ik denk dat ik daarom ook zo kan genieten van mijn werk; elke dag ben ik bezig met iets moois opbouwen en mensen blij maken. Want hoe leuk is het als iemand met een tekening op je af komt en je na een tijdje samen naar het resultaat kunt kijken? Ik vind dat in elk geval het mooiste wat er is.

AFGERONDE PROJECTEN

CONTACT OPNEMEN MET S. LOEF TIMMERWERKEN

Je kunt ook contact opnemen via: Telefoon: 06-21419199 of E-mail: info@loeftimmerwerken.nl